dimarts, 15 de gener del 2013

PISSARRES DIGITALS



Aquesta setmana hem pogut conèixer la pissarra digital des de dintre, se'ns ha donat l'oportunitat de emprar-la, pitjar botons i experimentar amb allò desconegut.

Crec que les pissarres digitals són una de les bases tecnològiques de l’escola del futur. Provoquen la renovació de les metodologies i incrementen la motivació tant dels alumnes com dels docents. També poden facilitar el seguiment de les explicacions dels mestres ja que aquests poden projectar el material que sigui necessari per l’explicació del tema. 

A l’Educació Infantil les PDI apropen el nin a un dispositiu on amb les seves mans poden viure experiències que fins ara eren impensables. A través del joc poden desenvolupar diverses destreses i promoure aprenentatges més significatius. Els infants estan motivats i es desperta el seu interès. 

Per part del docent  hi ha d’haver una formació i una planificació per dur a terme l’implantació de les noves tecnologies amb èxit. I com tota activitat docent finalment hi ha d’haver una avaluació per poder millorar si és necessari. 

Parlant amb amics mestres, em crida l’atenció que s’intenti implantar amb tanta força les PDI i que les editorials en facin tant de material, però que les docents, tant la de centres públics com concertats, es queixin de la manca de places per a la formació. 

La propera setmana parlaré sobre recursos que tenim a l'abast per a poder emprar amb les PDI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada