dilluns, 3 de desembre del 2012

CIBERMAINADERES

http://www.webdelbebe.com/ninos/como-elegir-a-la-ninera-ideal.html
No us penseu que l’ordinador guarda els infants; no és exactament això. S’altre dia em van comentar aquesta eina i me va semblar interessant compartir-la al bloc de les noves tecnologies. 

És una eina que analitza en l’ús que se’n fa de la connexió a internet i en el cas de que es faci un ús inapropiat se denega l’accés a aquest contingut. Molts d’aquests programes ofereixen la possibilitat de generar un informe o alerta que informa a l’administrador del que ha succeït. 

Funciona de forma molt semblant als antivirus i quan percep una acció no autoritzada la bloqueja. Aquest tipus d’eines té efectes secundaris; l’ordinador funciona més lent ja que canalitza tot el tràfic de l’ordinador. 

Alguns noms d’aquests programes són: 

PURESIGHT: Controla l’ús de les xarxes socials, permet crear una llista de webs no accessibles, crear una llista de paraules que en cas de trobar-se a la web que se vol visitar la fa inaccessible, permet l’ús normal de l’equip segons quin usuari inicia el sistema i permet marcar un horari de l’equip segons l’usuari. 

SAFEEYES: Amb aquesta pots bloquejar les webs per categories, filtrar els vídeos de youtube per contiguts, controlar l’accés a les xarxes socials i programes de missatgeria instantània (messenger, yahoo...). També pots filtrar les direccions d’email que estan permeses i/o denegades, limitar les hores d’ús i especificar horairs d’ús per usuari. Aquesta eina també és compatible a més de amb Pc amb Mac, iphone i ipad. 

CIBERSITTER: Aquest software ofereix la possibilitat de monitoritzar de forma remota la interfície del programa i gravar tota l’activitat a temps real de tots els ordinadors de la casa. Registra tot el que se interactua a les xarxes socials i programes de missatgeria instantània. També permet establir un calendari d’ús per usuari.

http://www.marketingdirecto.com/wp-content/uploads/2012/09/kids.jpg


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada