diumenge, 28 d’octubre del 2012

AUDACITY


Aquesta setmana que avui acaba, a l’assignatura de TIC vam tornar conèixer i emprar un altre programa nou; l’audacity.

El de tractament de imatge que vam emprar la setmana passada, el Gimp, l’havia emprat i el coneixia una mica; en canvi l’audacity no el coneixia gens. Me va semblar un programa bastant intuïtiu i amb el que amb un parell de nocions pots fer-hi feina fàcilment. Evidentment si vols profunditzar és molt millor cercar qualque tutorial i anar fent diferents descobriments.

Els programes si no s’empren no s’aprenen a utilitzar per tant crec que aquest serà de molta utilitat perquè tant per la l’assignatura de Tic com per la de projectes artístics ens serà de gran ajuda i utilitat.

Me va semblar molt aprofitable ja que tant pots tractar sons gravats per tu mateix com cançons que ja puguis tenir en mp3. Et permet tallar i aferrar on tu vulguis per fer els muntatges que més t’agradin.

Pel que fa a la teoria de la part pràctica me va semblar molt interessant saber quins tipus d’arxiu de so podem trobar, quins són més pesats i quin és l’ús més adequat, ja que alguna vegada havia vist arxius amb WPA i no tenia ni idea perquè estava en aquest format i no en MP3 que és dels més coneguts.

Allò que més m’agrada dels programes que anam coneixent a classe és que tots són gratuïts i per tant si ens interessen les podem baixar als nostres ordinadors per seguir emprant en el nostre dia a dia.

De fet aquesta setmana encara no havia fet l'entrada perquè he perdut molt temps cercant tutorials de com podia personalitzar el meu bloc; crec que finalment ho he aconseguit i el resultat m'agrada; però hauré de seguir adquirint nous coneixements per anar canviant algunes coses més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada